DakPlus | dakkapellen, dakramen, overkappingen, renovatieVelux dakramen | DakPlus | dakkapellen, dakramen, afdaken, renovatie

T: (077) 306 18 38

Velux dakramen

Uw opslagzolder van nu, is wellicht uw woon-, werk-, slaap-, hobby-, kinder- of badkamer van morgen. De vaak donkere ruimtes worden door het plaatsen van een dakraam getransformeerd in een bruikbare ruimte en dit enkel door het plaatsen van een dakraam! Maar ook dakramen die reeds jaren op hun plek zitten moeten ooit vervangen worden. Alleen waar koop ik een dakraam? Welke past? Wie monteert het dakraam?

Bij DakPlus bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen niet alleen compleet nieuwe dakramen maar vervangen of verplaatsen ook uw bestaande dakraam. Omdat wij staan voor kwaliteit plaatsen wij enkel nieuwe dakramen van het merk VELUX.

VELUX is een gerenommeerd merk wat al meer dan 60 jaar toonaangevend is in de productie van dakramen. Het VELUX programma is zéér uitgebreid en er is dus voor iedere woning een toepasselijke oplossing te vinden.

Door onze ruime ervaring in de montage van dakramen garanderen wij u een snelle, vakkundige montage tegen zéér scherpe prijzen. U hoeft zelf niets op te meten, u heeft niet dagenlang mensen over de vloer en u hoeft ook het dak niet op. Kortom voor het plaatsen, vervangen of verplaatsen van een dakraam zijn wij het juiste bedrijf. Kijk verder op deze pagina voor meer informatie en prijzen.